om_zinco.jpg

Om ZinCo Norge

Leverer komplette systemer til grønne tak og takhager i Norge. Våre systemer bygger på mer enn 30 års tysk solid ingeniørarbeid og erfaring fra opparbeidelse av grønne tak og takhager over hele verden. Du kan føle deg trygg når du velger våre systemer og vår ekspertise.

ZinCo sitt slagord og motto er …vi skaper grønt liv på taket.

I vårt daglige virke går dette foran alt og det er akkurat vissheten om at vi tilbyr bærekraftige løsninger som gjør oss stolte av å drive i den grønne og fremtidsvisjonære bransjen. Grønne tak er en del av en “grønnere hverdag”, derfor er også de fleste av våre produkter helt eller delvis produsert av gjenbrukte materialer.

Vi ønsker å være ledende i et marked som er i stadig vekst og som trenger seriøse og trygge aktører. ZinCo er leverandør av systemet som sørger for at du får tryggheten du trenger når du skal anlegge et grønt tak, bygget av anleggsgartneren. I tillegg til å levere systemet vil vi også være med på rådgivning og oppfølging av ditt prosjekt.

ZinCo GmbH er verdens eldste grønne tak firma, en av markedslederne internasjonalt. Vår kunnskap og profesjonalitet er grunnen til at våre systemer er brukt på Danmarks Riksarkiv i København, High Line Park i New York, Repsol Tower i Buenos Aires, Jubilee Park i London, Fusionopolis i Singapore og Ronald McDonald Haus (Hundertwasser) i Essen (Tyskland) for å nevne noen. ZinCo Norge har levert Stavanger Forum som sannsynligvis er Norges mest spektakulære og mest utfordrende tak bygget til dags dato i Norge.